Hvem er CONFIQ?

Vi er et team af konsulenter med bred viden inden for digitalisering. At rådgive om den digitale proces og løsninger til procesoptimering er en del af vores DNA. 

Lad os sammen tage på den digitale rejse. Kontakt os på tlf. 70 200 392.

Vi ser mulighederne og behovet for digitalisering

Vi er et brand, som er udsprunget af Edge-Team med mere end 18 års erfaring inden for B2B-salg og ekspertise af softwareløsninger til CAD- og CAM-industrien.

Udvikling, programmering, produktion og leadgenerering er en del af vores store repertoire – med adskillige års erfaring ved vi, hvordan det digitale salg kan bidrage til mere effektive processer, større vækst og forhøjet kundetilfredshed.

Vi kender branchen – og mere til. Vi forstår behovene, og vi ønsker ikke blot at realisere dem: Vi går et par spadestik dybere endnu. Se for eksempel 3 eksempler på udfordringer, som vores kunder kan have.

         Igennem længere tid har vi betragtet, at kvalitet, fejlrate og tid er altafgørende for salget. Med udgangspunkt i dét centrerer CONFIQ sig om følgende tanker:

”Hvordan formår vi at stille virksomheder i den mest fordelagtige salgsposition, så der aldrig sættes spørgsmålstegn ved kvaliteten og leveringstiden af et produkt samtidig med, at fejlraten minimeres kraftigt?”

Confiq teamet Mathias, Søren og Michael, vi hjælper og supporterer dig hos CONFIQ og i digitaliseringsprocessen og digitalisering, god sparringspartner
sådan ser et typisk projektforløb ud med CONFIQ. det involverer altid jer som kunde også

Et typisk projektforløb

Et projekt vil altid være et parløb mellem CONFIQ og jer som kunde.

Vi har både erfaring med projekter, hvor kunden kun bidrager med information om produkterne, og omvendt i projekter, hvor kunden selv udvikler og designer konfiguratoren.

En verden i analog digital fremgang

Vi har et stort fokus på optimering af eksisterende processer, og med en verden, der bliver mere og mere digital og forbrugere, der stort set kan vælge og vrage på samtlige hylder, anser vi den digitale vej for den helt rigtige at gå i forhold til mere effektive arbejds- og salgsprocesser.

Forandringer er uundgåelige, hvis der skal holdes trit med konkurrenterne. Vi har forståelse for, at det kan være uoverskueligt at påbegynde en digital rejse – men med kyndig vejledning sætter vi dig i stand til at udfase dine manuelle processer og komme i mål med din digitale transformation.

Med udgangspunkt i DriveWorks-teknologien udtænkte vi CONFIQ som den ideelle løsning til at fokusere maksimalt på det digitale salg med en integreret salgskonfigurator, der internt og eksternt skal løse de ovenstående problematikker.

Vi har et fælles mål

Vi forstår digitale teknologier. Vi forstår processer. Vi forstår dig.

Det gør vi, fordi vi er nysgerrige, og fordi vi sammenlagt har mange års erfaring med at rådgive varierende typer af virksomheder i CAD- og CAM-branchen – alt fra simple til komplekse IT-projekter og altid præget af et stort engagement.

Din løsning skal gøres personlig, og derfor mener vi helt grundlæggende, at vi gør hinanden bedre – og skaber de bedst resultater i samarbejde med hinanden.

Vi holder til over hele Danmark, fordi vi ønsker at befinde os så tæt på vores kunder som muligt.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Mød vores team
Michael P. Skytte, SOLIDWORKS ekspert
Michael P. Skytte

APPLICATION ENGINEER, B.SC.ME.

Mathias Kloch, driveworks ekspert
Mathias Kloch

 APPLICATION ENGINEER

Emil er application engineer hos CONFIQ. afholder webinar om produktkonfigurator
Emil Kristensen

 APPLICATION ENGINEER

Find os her - selv i en digital verden

her finder du CONFIQ - vi er til stede over hele danmark og er klar til digital sparring

Muslingevej 38

  • 8250 Egå

 

Thujavej 13

  • 5250 Odense SV

 

Energivej 3

  • 4180 Sorø

Kontakt os i dag!

Vi finder en løsning,
der passer dine behov.
Kontakt vores eksperter i dag.

Kontakt form lang