VORES TEKNOLOGIER - DriveWorks

CAD softwaren, DriveWorks, er teknologien, som ligger bag vores Salg-, Automatisering- og CPQ-løsninger. Internt og eksternt tilbyder den digitale teknologi store muligheder for procesoptimeringer. Vi er altid nysgerrige på nye teknologier.

Vi har et digitalt mindset

Hos CONFIQ har vi et overordnet mål, der hedder: ”styrk dit digitale salg”. 

Der er mange måder, hvorpå det kan opnås og skabe stor værdi for virksomheden.

Ved at se mulighederne og behovet i varierende brancher vurderer vi, hvordan forskellige digitale teknologier kan bidrage til forøget værdiskabelse – både internt i virksomheden og i eksternt regi.

driveworks, software til salgskonfigurator, øg det digitale salg effektivt - altid nye digitale teknologier
”Med DriveWorks har vi at gøre med et alsidigt, digitalt værktøj, der eliminerer gentagende fejl og langsommelig, manuel tilbudsgivning på et kundetilpasset produktdesign”.
michael p. skytte, solidworks ekspert, afholder webinar fra confiq om digitalisering, book et uforpligtende møde med ham
Michael P. Skytte
APPLICATION ENGINEER, B.SC.ME.

DriveWorks | CAD software

Vi elsker at specialisere os i løsninger, som kan rykke virksomheder i en mere digital retning. 

Dette anser vi DriveWorks for i høj grad at kunne bidrage til. Med flere års erfaring med DriveWorks-teknologien har vi først og fremmest tilegnet os viden om behovet fra vores kunder om en digital løsning, som besidder stor skalérbarhed. 

Herudover har vi erfaring med hele processen omkring implementering af konkrete og personliggjorte konfigurationsløsninger hos virksomheder, der bruges både internt og eksternt.

Du kan læse meget mere om teknologierne på driveworks.co.uk.

confiq, konfigurator, digital proces

Sådan bidrager DriveWorks

DriveWorks er en digital teknologi, som henvender sig til enhver virksomhed – B2B og B2C, der ønsker et øget fokus på et digitalt salg.

Herunder kan du se, hvordan DriveWorks henholdsvis internt i jeres virksomhed og eksternt i kunderegi kan skabe forøget værdi.

Den helt store fordel ved DriveWorks er, at ved at de interne processer optimeres, faciliteres muligheden automatisk for at drage nytte af det eksternt.

Selvom vi hos CONFIQ fokuserer på konsultationen, der både afdækker den enkeltes digitale behov og konsulterer i implementeringen af konfiguratorer, giver vi i punktform nedenfor et indblik i den teknologi, der ligger bag CONFIQ.

DriveWorks er CAD teknologi til PLM, PDM, CRM, MRP, ERP og cloud
vores digitale teknologi er DriveWorks, sales, automation og cpq til digital procesoptimering, i samarbejde med solidworks

Internt | DriveWorks

digitale værktøjer til kunders behov af software, DriveWorks, SOLIDWORKS, 3d visualisering, forbedr de eksterne processer og kundens værditilbud

Eksternt | DriveWorks