SALG

Vores Salg-løsning giver dine besøgende en kæmpe wow-oplevelse med det samme på din hjemmeside gennem 3D visualisering.

Præsentér dit produkt i 3D

Det gør du ved at indlejre dit produkt i 3D, hvor forbrugeren kan få lov til at tilpasse produktet lige efter vedkommendes ønsker. Lad kunden tilpasse:

Størrelsen

Materialevalg

Farvevalg

Du kan altså gøre produktet levende med en indlejret 3D-konfigurator, mens forbrugeren kan få den helt rigtige fremtoning i sit tilpasset produkt.

Du formår derved at opfylde alle kundens krav for en personlig og overskuelig præsentation af produktet på din hjemmeside.

Præsentér dit produkt i 3D

Det gør du ved at indlejre dit produkt i 3D, hvor forbrugeren kan få lov til at tilpasse produktet lige efter vedkommendes ønsker, heriblandt:

Størrelsen

Materialevalg

Farvevalg

Du kan altså gøre produktet levende med en indlejret 3D-konfigurator, mens forbrugeren kan få den helt rigtige fremtoning i sit tilpasset produkt.

Du formår derved at opfylde alle kundens krav for en personlig og overskuelig præsentation på din hjemmeside.

Udover ovenstående tilpasninger indebærer en Sales-løsning også følgende:

– Kan anvendes både som B2B, B2C og som internt salgsværktøj

– Vælg selv, om det skal være Cloud, Hybrid eller On Premise løsning

– Skab en visuel wow-effekt med dit udvalgte produkt over for den potentielle kunde med det samme

kundebehov, skab værditilbud, integrér 3d konfigurator på hjemmeside, skab det digitale salg, salgskonfigurator med sales

Præsenter dit produkt i 3D

Det gør du ved at indlejre dit produkt i 3D, hvor forbrugeren kan få lov til at tilpasse produktet lige efter vedkommendes ønsker, heriblandt:

 • Størrelsen
 • Materialevalg
 • Farvevalg
Du kan altså gøre produktet levende med en indlejret 3D-konfigurator, mens forbrugeren kan få den helt rigtige fremtoning i sit tilpasset produkt. Du formår derved at opfylde alle kundens krav for en personlig og overskuelig præsentation af din hjemmeside. Udover ovenstående indebærer en Sales-løsning også følgende:

 • Kan anvendes både som B2B, B2C og som internt salgsværktøj
 • Vælg selv, om det skal være Cloud, Hybrid eller On Premise løsning
 • Skab en visuel wow-effekt med dit udvalgte produkt over for den potentielle kunde med det samme
kundebehov, skab værditilbud, integrér 3d konfigurator på hjemmeside, skab det digitale salg, salgskonfigurator med sales

Udvælgelse af produkt til 3D konfigurator

Du vil gerne få dine brugere til at blive fanget af dit produkt, men er du i tvivl om, hvilket produkt du bør præsentere?

Vigtigst af alt er det, at du til at starte med vælger ét af dine produkter, som du oplever stor interesse for i salgsøjemed, og som kunderne ofte ønsker designet på mange forskellige måder. Dette giver den enkelte forbruger muligheden for at skabe lige præcis den løsning, der passer dem – i din integrerede 3D-konfigurator på din hjemmeside, der tager dem med på en kundetilpasset designproces.

Det vil også lette din salgsproces betydeligt, hvilket funktionen CPQ bidrager til.

confiq, konfigurator, digital proces

Udskiftning af produkt til visning i 3D

Så snart du får et nyt produkt, der kan konfigureres på talrige måder, vil det være en fordel at vælge dette produkt. 

Ikke nok med, at produktet formentlig er udstyret med de senest nye funktioner, som der efterspørges på markedet eller i din kundebase, så er det også en fantastisk måde, hvorpå du kan få præsenteret dit nye og spændende produkt på markedet på en fængende, visuel måde over for den interesseret kunde.

Vi har samlet et bibliotek af konfigurationer her, hvor du kan få inspiration og danne dig et overblik over de mange muligheder, der findes inden for forskellige industrier. 

CONFIQ styrk dit digitale salg

Placering af jeres 3D konfigurator

Kundernes førstehåndsindtryk er essentielt for, at deres interesse for dine produkter bliver forøget. 

Derfor vil vi anbefale at placere 3D-konfiguratoren som det første, din kunde bliver opmærksom på: øverst på din forside – alt dette hjælper vi dig med at sætte op, hvis du har behov for det.

Kontakt os i dag om en Salg-løsning!

Vi finder en løsning,
der passer dine behov.
Kontakt vores eksperter i dag.

Kontakt form lang

Ofte stillede spørgsmål til Salg

Vi håber, at du herunder kan finde svar på dit spørgsmål.

Hvad koster en Salg-løsning?

Prisen på din Salg-løsning afhænger af flere faktorer, da vi ønsker at levere en personlig løsning baseret på din virksomheds behov. Derfor kan der være stor variation i projekterne.

Før vi kan prissætte løsningen, kigger vi blandt andet på følgende:

 • Dit behov: Hvilke udfordringer står I over for i virksomheden – hvad skal digitaliseres? 
 • Antal konsulenttimer: Hvor stort et behov for involvering af os har I – hvilke interne ressourcer kan I selv trække på?
 • Typen af konsulentarbejde: Ønsker I et længerevarende samarbejde med implementering af en produktkonfigurator eller 3D viewer, eller er det generelle råd til at komme videre med jeres digitale transformation?

Book et uforpligtende møde med os, så vi kan finde den rette løsning til din virksomheds behov.

Hvor skal jeg placere min 3D konfigurator?

Det er helt op til dig selv, hvor du ønsker at indlejre dine 3D-konfigurator. Vi vil dog anbefale, at du placerer den på forsiden, så de besøgende på din hjemmeside med det samme får en wow-effekt, hvilket vil opretholde og forøge deres interesse i dit produkt.

Hos CONFIQ er vi parate til at være med i hele processen, når du skal have implementeret din konfigurator – og der er ikke nødvendigvis ét svar på, hvor din konfigurator skal placeres.

Læs her om de 10 største fordele ved en 3D konfigurator.

Hvilket produkt skal jeg præsentere til mine kunder?

Det er vigtigt at vælge det produkt, som kunderne er mest interesseret i og har mest brug for at se i 3D, så det kan give dem den bedste købsoplevelse.

Følgende typer af produkter vil være hensigtsmæssige at præsentere i 3D:

 • Teknisk avancerede produkter: Hvis dit produkt er teknisk avanceret, kan en salgskonfigurator hjælpe kunderne med at forstå det bedre og se alle funktionerne.
 • Tilpasningsmulige produkter: Hvis dit produkt har mange tilpasningsmuligheder, kan en salgskonfigurator hjælpe kunderne med at se de forskellige muligheder og vælge den, der passer bedst til deres behov ud fra størrelse, materialer og farver.

Er fremgangsmåden den samme for B2B og B2C?

Meget af det samme er gældende for en B2B- og B2C-virksomhed.

Sammenlignelige punkter til valg af produkt til fremvisning i 3D kan være:

 • Brugervenlighed: Vælg et produkt, der er nemt at bruge og forstå for dine kunder.
 • Visuel fremtoning: Vælg et produkt, der giver en realistisk og attraktiv fremvisning af dit produkt.
 • Kreative muligheder: Vælg et produkt, der giver kunden mulighed for at tilpasse og tilføje kreative elementer til designet af produktet.