Der er forskel på DriveWorks og Tacton i forhold til automatisering, salgsproces, CPQ osv.

DriveWorks vs. Tacton – hvad er forskellen på teknologierne?

DriveWorks og Tacton er begge softwareplatforme til konfiguration og design af produkter, men de adskiller sig på flere måder - her kan du få et indblik i, hvilken der passer til jeres virksomheds behov.

DriveWorks og Tacton er begge softwareplatforme til konfiguration og design af produkter, men de adskiller sig på flere måder. Du har måske hørt om dem begge – her kan du få et indblik i, hvilken der passer til jeres virksomheds behov.

Hos CONFIQ benytter vi os af DriveWorks til hver af vores tre digitale løsninger; Sales, Automation og CPQ.

Hvem henvender DriveWorks-teknologien sig til?

DriveWorks er primært designet til ingeniører og designere, der ønsker at automatisere gentagne designopgaver og hurtigt generere 3D-modeller, tegninger og dokumentation.

DriveWorks bruger en regelbaseret tilgang, hvor brugeren angiver parametre og regler, og softwaren genererer derefter designet. Der fokuseres mere på automatisering af designprocessen, selvom salgsprocessen i form af CPQ også nyder stor fordel af DriveWorks-teknologien.

Du kan her se hvilke udfordringer, som vi bl.a. kan løse ved hjælp af DriveWorks-teknologien >>

Hvem henvender Tacton-teknologien sig til?

Tacton er en konfigurator, der primært er designet til salgspersonale og kunder, der ønsker at tilpasse og designe produkter i realtid.

Denne software bruger en konfigurator, der kan styres af brugeren til at vælge fra en række muligheder og generere et unikt design i realtid. Der fokuseres mere på kundetilpasning og salgsprocessen.

Således kan man sige, at de to softwareløsninger har forskellige målgrupper og formål, selvom de begge anvendes inden for produktkonfiguration og design.

Brugervenligheden i DriveWorks og Tacton

Ønsker I at være i besiddelse af en teknologi, som ikke er kompleks at forstå, og som er overskuelig at bruge?

Når det kommer til brugervenlighed, er der nogle forskelle mellem de to systemer:

  1. DriveWorks er kendt for sin brugervenlighed og enkelhed. Brugergrænsefladen er intuitiv og nem at bruge, selv for personer uden teknisk baggrund. DriveWorks er også lettere at lære og implementere, hvilket gør det enklere og hurtigere for virksomheder at komme i gang med systemet.
  2. På den anden side kan Tacton være mere kompleks og teknisk krævende. Brugergrænsefladen er mere kompleks og kan tage længere tid at lære og blive fortrolig med. Denne software kan også være mere krævende at implementere, da det kræver mere teknisk ekspertise og kan kræve mere tilpasning og integration med andre systemer.

I sidste ende afhænger valget af system af virksomhedens behov og krav til produktkonfiguration og tilpasning. Men hvis brugervenlighed er en vigtig faktor, kan DriveWorks være det bedste valg på grund af dets intuitive brugergrænseflade og lette implementering.

Implementering af digitale løsninger

Hos CONFIQ har vi med mere end 20 års erfaring inden for implementering af digitale løsninger i CAD/CAM-industrien stor indsigt i de udfordringer og behov, som virksomheder har.

Ønsker I fx at fremvise produkter i 3D, gøre data mere tilgængeligt og overskueligt, eller vil I styrke salgsprocessen?

Alt dette kan DriveWorks i samarbejde med vores konsulenter sørge for.

Kontakt os her, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende møde med os.

Del gerne dette post