Integrering af en salgskonfigurator i en CPQ løsning kan være kompliceret, men CONFIQ kan bidrage til at integrere den

Hvor svært er det at integrere en salgskonfigurator?

En salgskonfigurator er værdifuld for virksomheder, der både ønsker at præsentere sine produkter på bedste måde og effektivisere salgsprocessen.

Den potentielle kunde, som besøger hjemmesiden, skal med det samme have noget at forholde sig til – dette gør du ved at føre vedkommende på en guidet salgsproces.

Med en salgskonfigurator, der implementeres i 3D, lægges grundstenene for en god salgsproces.

En salgskonfigurator på din hjemmeside

Kompleksiteten af at implementere en salgskonfigurator afhænger af en række faktorer, herunder:

  1. Størrelsen af dit produkt: Jo mere komplekst dit produkt er, jo mere tid og og jo flere ressourcer vil det kræve at implementere en salgskonfigurator.
  2. Teknologisk kapacitet: Hvis du har den nødvendige teknologiske ekspertise og IT-infrastruktur, vil det være nemmere at implementere en salgskonfigurator.
  3. Integrationsbehov: Hvis du ønsker at integrere din salgskonfigurator med andre systemer, såsom et CRM-system, e-handelsplatform eller lagerstyringssystem, kan dette øge kompleksiteten af implementeringen.

Det er også vigtigt at overveje brugeroplevelsen og designet af din salgskonfigurator. Det skal være nemt for kunderne at bruge og navigere, og det skal passe godt sammen med din hjemmesides overordnede design og branding.

Se her hvilke udfordringer, som vores kunder har stået over for, og hvordan det er blevet løst gennem enten en Salg, Automatisering eller CPQ-løsning.

Projekter til ethvert behov

Selvom det kan være ganske komplekst at implementere en værdifuld salgskonfigurator på hjemmesiden, behøver I ikke at stå med alt alene – langt fra.

Alt afhængigt af jeres tilgængelige ressourcer, der har den tekniske kunnen til at udføre dette projekt, har vi på nedenstående billede illustreret, hvordan CONFIQ kan bidrage til et projekt, der vedrører integrering af salgskonfigurator gennem DriveWorks-teknologien.

I integreringen af en salgskonfigurator kan man som kunde vælge forskellige løsninger alt efter det ønskede inddragelsesforhold.
Graden af involvering fra CONFIQ og kunde

Alt i alt kan implementeringen af en salgskonfigurator variere fra en relativt simpel proces til en mere kompleks opgave afhængigt af dine specifikke behov og ressourcer.

Der er dermed forskellige inddragelsesforhold i hvert projekt, og projekter med en implementering af salgskonfigurator tilpasses den enkelte virksomheds behov.

Kontakt CONFIQ

Med +18 års erfaring inden for implementering af digitale løsninger er CONFIQ i stand til at varetage op til 90 % af et projekt samtidig med at kunne stå for vedligeholdelse og kontinuerlig udvikling af konfiguratoren.

Kontakt os for at høre mere om mulighederne.

Del gerne dette post