Find den ideelle CONFIQ løsning til din designproces og automatisér og optimér eksisterende processer

Hvilken CONFIQ løsning har jeg brug for?

Vores digitale løsninger har både sammenlignelige punkter, og de adskiller sig bl.a. også gennem forskellige fokus på produktkonfigurator, salgskonfigurator og automatisering.

CONFIQ har udformet 3 løsninger til forskellige behov. De er:

Men hvilken opfylder de behov, som din virksomhed har?

For at besvare dét spørgsmål er det nemmere at referere til tidligere sete problemstillinger eller udfordringer, som vi hos CONFIQ har stiftet bekendtskab med.

Vi har samlet 3 af de typiske udfordringer her >>

Hvad kobler CONFIQs digitale løsninger sammen?

Der er én stor fællesnævner for vores digitale løsninger, navnligt digitalisering. Ved implementering af blot én af vores tre løsninger styrkes din virksomheds digitaliseringsagenda.

Her kan ses, hvilken rolle CONFIQ spiller

Billedet illustrerer med de grønne sekskanter, hvor CONFIQ har sit fokus.

Hvordan adskiller CONFIQs digitale løsninger sig fra hinanden?

Salg

Ønsker du at kunne præsentere dine produkter på din hjemmeside? Med Salg får du indlejret dine produkter i 3D på din hjemmeside, hvor forbrugeren kan få lov til at tilpasse produktet lige efter vedkommendes ønsker. Det er en produktkonfigurator, hvor kunden blandt andet kan tilpasse:

  • Størrelsen
  • Materialevalg
  • Farvevalg

Automatisering

Ønsker du bedre struktur og større kontrol over eksisterende data? Med Automatisering-løsningen får du mulighed for at binde dine systemer sammen ved at forbinde din konfigurator med dit CRM- og/eller ERP-system, hvilket muliggør en fuld automatisering af alle bagvedliggende processer fra bl.a. SOLIDWORKS.

CPQ

Ønsker du at effektivisere salgsprocessen ved hurtig tilbudsgenerering og -givning? En CPQ-løsning kan hjælpe med at øge salget ved at give salgsmedarbejderne mulighed for at generere tilbud hurtigt og nemt samtidig med, at de kan tilpasse dem til kundens specifikke behov.

Kontakt os og hør mere

Vil du høre mere om løsningerne, eller vil du sætte ord på de udfordringer, som I står overfor? Tag kontakt til os, og vi tager en uforpligtende snak om jeres behov.

Del gerne dette post