få confiq som digital sparringspartner med +18 års erfaring inden for cad og cam branchen

3 gode grunde: Derfor skal du vælge CONFIQ som digital sparringspartner

Hos CONFIQ får du en sparringspartner, der har over 18 års erfaring i CAD- og CAM-industrien, og som er vant til at rådgive virksomheder - nye som etablerede.

Vi anser en god sparringspartner for at være en person eller en organisation, som kan yde støtte og vejledning til en anden virksomhed med fokus på den enkelte virksomheds udfordring.

Dette kan CONFIQ bidrage med

Følgende tre punkter er dem, som vi hos CONFIQ vil lægge ekstra vægt på, at vi er i stand til at indfri i et samarbejde:

  1. Brancheekspertise
  2. Objektivitet
  3. Tilgængelighed

Brancheekspertise

I følge os bør en sparringspartner have en dybdegående viden om branchen og en forståelse for de udfordringer, virksomheder i den branche kan stå overfor.

Fordi vi har +18 års erfaring med at rådgive diverse – både nye og etablerede – virksomheder i CAD- og CAM-industrien, har vi stor indsigt i de problemstillinger, som disse virksomheder står ansigt til ansigt med.

Når vi skriver “digital sparringspartner”, er det fordi, vi samtidig har en stor interesse for procesoptimering og forretningsudvikling. Her har vi i længere tid vidst, at digitalisering efterhånden er en nødvendighed for at kunne skabe en konkurrencemæssig fordel mod konkurrenterne på markedet, og vi har samtidig et indgående kendskab til værdiskabende digitale teknologier, der kan udvikle organisationen i denne positive retning.

Med et løsningsorienteret mindset og en tydelig forståelse af udfordringer i varierende brancher er der fra starten lagt et solidt fundament for vores samarbejde.

Du kan få et indblik i de vigtigste pointer fra vores øvrige blogindlæg om digitalisering her.

Objektivitet

At kunne agere neutralt er i følge os en forudsætning for et succesfuldt samarbejde.

Det vil sige, at vi kigger på dit personlige behov og implementerer den IT-løsning, som du vil drage mest nytte af – uanset, om det er en Salg-, Automatisering– eller CPQ-løsning.

For at være i stand til at vurdere, hvilken løsning, der passer dig, vil vi igen rette blikket mod vores brancheerfaring. Vi har siddet med på projekter fra idé til implementering adskillige gange, hvorfor vi forstår at handle professionelt og ud fra din personlige interesse.

Tilgængelighed

Det sidste, vi vil fremhæve for et godt partnerskab, er tilgængelighed og imødekommenhed. Vi håber på et kontinuerligt og sundt samarbejde, og her indgår tilgængelighed som en kernefaktor.

Når du anser et behov for yderligere optimeringer af manuelle processer eller blot en snak om de allerede digitaliserede processer i din virksomhed, dedikerer vi os med det samme til din aktuelle situation.

Har du brug for støtte og vejledning, tager vi også gerne et smut ud på din virksomhed – på denne måde danner vi os et godt billede af din situation, og hvor der kunne være behov for optimeringer.

Vi er en mindre organisation, men vi befinder os alligevel i både Jylland, Fyn og på Sjælland, fordi vi ønsker at være tæt på vores kunder.

Alt i alt mener vi, at en effektiv sparringspartner er én, der har de nødvendige færdigheder og erfaringer til at yde støtte og vejledning samt en evne til at kommunikere åbent og objektivt med den enkelte virksomhed – det er vi i høj grad i stand til hos CONFIQ.

Stemmer vores syn på en god sparringspartner overens med dit? Tøv ikke med at tage kontakt til os, så vi sammen kan styrke salgsprocessen i jeres virksomhed!

Del gerne dette post