de vigtigste pointer fra confiq blogindlæg om digitalisering og digital transformation og digital modenhed

Få de vigtigste pointer fra vores blogindlæg

Skab et overblik over et udpluk af vores blogindlæg, der omhandler digitalisering og tips til at komme i gang med eller videre i den digitale transformation.

Hos CONFIQ deler vi ud af vores viden om digitaliseringsprocessen. Det kan måske blive en anelse omstændigt at skabe et overblik over de forskellige blogindlæg.

Derfor får du her hovedpointerne fra et udpluk af forskellige blogindlæg – hvor du naturligvis kan læse meget mere under hvert enkelt indlæg.

I vores e-guide kommer vi med fem gode råd ved at omstille sig fra manuelle til digitale processer – egnet til alle typer af virksomheder.

Modtag e-guiden her.

Hvilke fordele er der ved en digital transformation?

Digital transformation dækker over en virksomheds implementering af digitale teknologier, som er teknologier, der gør os i stand til at levere produkter og services på en ny måde, fx AI, VR, streaming osv.

Ved at inkorporere digitale teknologier i virksomheden giver det muligheden for at:

 • Forøge effektiviteten i de eksisterende processer
 • Forbedre nøjagtigheden og minimere fejlraten
 • Strømline relationen fra virksomhed til kunde
 • Optimere bagvedliggende processer ved hjælp af automatiserede processer

Hvor digital moden er min virksomhed?

Digital modenhed viser, hvor langt du er i digitaliseringsprocessen, men det viser i højere grad, hvordan du indtænker digitale teknologier og disses muligheder i virksomheden. Det kaldes det digitale mindset.

Udvikl et digitalt mindset for at se, hvordan nye teknologier kan bruges til at skabe nye forretningsmodeller i virksomheden, og hvordan virksomhedens produkter og services kan forandres eller forbedres – med henblik på at blive bedst muligt i stand til at opfylde kundens behov på kort og langt sigt.

Vi inddeler digital modenhed i fem kategorier, der muliggør at reflektere over, hvor virksomheden aktuelt står, og hvor virksomheden ønsker at bevæge sig hen.

Se de fem niveauer i blogindlægget.

Generelle overvejelser fra manuelle til digitale processer

Grundlæggende handler digital transformation langt mere om indsigtforståelse og strategi, end det handler om digital teknologi.

Teknologien er, som den er, men uden at overveje, hvad forandringen kan indebære, bliver det med det samme en uforudsigelig proces.

Disse overvejelser kan inkludere:

 • Medarbejderes adfærd over for forandringen
 • Kunders adfærd over for forandringen
 • Din virksomheds værditilbud til kunderne

Forstå kundebehovene: Skab værditilbud og øg salget

Kundernes adfærd har ændret sig i takt med digitale teknologiers fremkomst, og da de har mange hylder at vælge fra, stilles der større krav til hurtige processer og kvalitet.

 • Forstå branchens behov
 • Involvér din kundebase
 • Tilpas værditilbud med en digital forretningsmodel

Derfor bør du gøre plads til den digitale transformation

Digitale teknologier er fremtiden, og for at holde trit med konkurrenterne er det essentielt at effektivisere eksisterende manuelle processer til fordel for alt det ekstra, som de digitale værktøjer tilbyder.

Start med at identificere, hvad der er størst behov for i virksomheden. Det kan for eksempel være:

 • At øge effektiviteten eller fleksibiliteten
 • At skabe nye muligheder for vækst
 • At forbedre kundeoplevelsen

Kontakt os

Vi er altid klar på at rådgive dig, hvad enten det omhandler digitalisering i al almindelighed eller konkrete, digitale løsninger. Lad os tage på den digitale rejse sammen!

Kontakt os her.

Del gerne dette post