digital transformation til manuelle processer, involver kunder og skab værditilbud

Derfor bør du gøre plads til digital transformation

45 % af alle arbejdsopgaver kan automatiseres. For at holde trit med konkurrenterne er det essentielt at effektivisere eksisterende manuelle processer til fordel for alt det ekstra, som de digitale værktøjer tilbyder.

Digital transformation er en stor beslutning blandt mange analoge virksomheder. Ikke desto mindre er der mange, der ser det store behov for en digitaliseringsproces, men har svært ved at vide, hvor de skal starte.

Kunderne efterspørger hurtigere ordretid, at kvaliteten er høj, og serviceniveauet er i top.

Læs her om at forstå kundens digitale behov.

Medarbejderne forventer mere effektive processer, så de kan fokusere på mere værdiskabende aktiviteter.

Det altoverskyggende mål for en digitaliseringsproces er at højne konkurrenceevnen for virksomheden – med digitale teknologier bliver det nemmere for virksomheder at tilpasse sig hurtigt skiftende markedstrender og kundepræferencer.

Hvorfor gøre plads til digitale teknologier?

Ønsker du at kunne udføre dit arbejde hurtigere med samme kvalitet? Det er kernen af dét, som digitale processer fører med. Foruden at øge kundetilfredsheden ved effektiv ordrebehandling giver det også din virksomhed chancen for at skabe nye muligheder for vækst og innovation, når først digitaliseringsprocessen er påbegyndt.

Derudover kan det i virksomheden optimere:

   • Beslutningsprocesser

   • Forretningsmodellen

   • Samarbejde og vidensdeling

  Desuden kan digitalisering forbedre kvaliteten af de produkter og services, som din virksomhed tilbyder ved at blive i stand til at levere tilpassede og individuelle løsninger til kunderne. Samtidig bliver det gjort nemmere og hurtigere for kunderne at få adgang til de produkter og services, de har brug for.

  Der er stor sandsynlighed for, at det resulterer i stærkere relationer til kunderne og en større loyalitet hos dem, fordi den digitale teknologi medfører en mere personlig kundeoplevelse.

  Skab nødvendig struktur inden digital transformation

  Mange overvejelser spiller ind, når snakken falder hen på digitalisering.

  Derfor kan det også være svært at vide, hvor du skal starte, og hvor omfattende ændringen bliver.

  Her kommer en Chief Digital Officer ind i billedet, som kan agere internt og eksternt, og hvis fornemmeste opgave er at konsultere om brugen og implementeringen af digitale teknologier med henblik på at skabe værdi for forretningen. Der er en væsentlig større sandsynlighed for at lykkes med sin digitale transformation, hvis der erhverves en fagspecialist inden for digitalisering – hele 1.6 gange større sandsynlighed.

  Vi kan altid kontaktes her, hvis der er behov for sparring – uanset omfanget af behov.

  Med værdifulde input fra en specialist formår du at angribe processen fra den rigtige side, og processen bliver overskueliggjort.

  chief digital officer cdo til at forbedre den digitale transfromation, få udskiftet manuelle processer og erstat med digitale processer

  Udskift manuelle processer med små skridt til din digitale transformation

  Når først det er besluttet, at den digitale transformation skal eksekveres, kan idéerne til effektivisering af eksisterende processer hurtigt tage overhånd. Der er mange gode idéer, og der er styr på, hvilken værdi det vil skabe for hver enkelt, der påvirkes af digitaliseringen.

  For at det ikke skal gribe om sig, er det vigtigt at starte i det små. Beslut hvilke processer, der drager størst gavn af digitale processer for den enkelte. Hellere gør digitaliseringsprocessen mere langsommelig, så de rigtige teknologier integreres korrekt.

  Start med at identificere, hvad der er størst behov for i virksomheden. Det kan for eksempel være:

    • At øge effektiviteten eller fleksibiliteten

    • At skabe nye muligheder for vækst

    • At forbedre kundeoplevelsen

   få styr på den digitale transformation, bliv digital og få gang i digitalisering

   Hvad kan du se frem til?

   Det næste blogindlæg fremhæver hovedpointerne fra et udpluk af de eksisterende blogindlæg om digitalisering. Til dig, der ønsker et hurtigt overblik over nogle centrale pointer og overvejelser.

   Vi opdaterer løbende med adskillige blogindlæg på siden, der sætter fokus på overvejelser om:

    • Den digitale transformation
    • Din virksomhed er moden i forhold til en digitalisering
    • Hvordan du kommer i gang med at digitalisere områder i din virksomhed
    • Implementeringen af digitale teknologier
     

    Kontakt os her, hvor vi altid står klar til sparring vedrørende dit personlige behov.

    Del gerne dette post